Expomariage american

Autor:

Am fost la expozitii pentru miri si mirese ca participant si ca vizitator in Romania, la Expomariage. Ca participant a fost extrem de greu din perspectiva organizarii si din dorinta de a avea un stand care sa iasa din tiparele obisnuite. Ca vizitator, am vrut probez cat mai multe rochii de mireasa si sa imi gasesc firmele cu care urma sa colaborez.

Am vrut sa vad si cum se organizeaza o expozitie in America. Anul trecut am citit aiurea pe site-ul lor si m-am prezentat cu o saptamana in intarziere. Am ajuns la locul de organizare si am gasit numai reclame cu articole de pescuit. Bine ca am intrebat la intrarea in parcare daca am nimerit unde trebuie. Anul acesta am ajuns la cea mai “mare” expozitie de mirese de la noi din sat. Asa se laudau pe site, dupa ce ma inregistrasem pentru un cupon de reducere de 3 dolari care a venit prin posta impreuna cu revista regionala pentru mirese.

Sala era mica, cred ca jumatate din spatiul de la Palatul Parlamentului. Extrem de putine firme cu rochii de mireasa si nici gand de cabina de proba. Dar, am vazut torturi faine, un stand aranjat pe gustul meu al unor fotografi- cu fotografii agatate cu carlige de sfori si de niste crengute. Am gustat multe torturi, ca ne tot imbiau cand treceam pe langa standurile lor. M-au dezamagit firmele de aranjamente florale prezentandu-se cu flori ofilite si cu cate doua sau trei buchete de mireasa in stand. O singura firma s-a prezentat cu mai multe aranjamente interesante, dar tot cu flori ofilite.

Impresia mea a fost ca expomariage din Romania e mult mai dinamica – mirese disperate sa isi gaseasca rochia, vizitatori care se calca pe bataturi pentru a vedea invitatiile – fata de expozitia de la mine din sat.
Sunt curioasa cum va fi Expomariage 2010 in Bucuresti.
Va plac torturile?

expozitie mirese 2010

aranjamente florale nunta

aranjamente florale nunta

invitatii nunta

tort nunta

tort nunta

tort nunta

tort nunta

tort nunta

tort nunta

tort nunta

tort nunta

tort nunta

tort nunta

tort nunta

Tags: , ,

 1. Ana Ivan says:

  Foarte tari torturile!

 2. Matilda says:

  Ma bucur ca iti plac!

 3. Kittutza says:

  Chiar ca sunt foarte frumoase torturile!

 4. Elena Otilia Mihai says:

  Torturile sunt intr-adevar altceva. Si la noi poti gasi torturi spectaculoase, deosebite, dar din pacate te izbesti de parte financiara.
  Eu am nunta anul acesta, pe 3 iulie, si problema pe care o am acum este reprezentata de invitatiile pentru nunta. Vreau ceva deosebit si am mers la multe magazine cautand asa ceva. Sunt foarte dezamagita, e plin de kitchuri. Si toate magazinele prezinta aceleasi modele…E exasperant.
  Am sa merg si eu anul asta la Expomariage, desi mi-e teama sa astept pana atunci in legatura cu rochia. Am o anumita preferinta in privinta modelului si daca nu gasesc nimic atunci, va fi prea tarziu sa mai dau comanda la un magazin specializat. Dureaza cateva luni din cate am inteles.

 5. Raluca says:

  Buna Elena,

  Eu am nunta pe 15 mai si am exact aceeasi problema. Cu toate astea poti gasi pe cineva care sa le faca manual (un artist plastic..) sau le poti comanda de afara. Succes!

 6. Stefan says:

  Si ai fost la Expomariage 2010? La Marriott, intr-una din sali, am vazut un stand cu torturi, dar erau putine si nu chiar atat de impresionante ca cele fotografiate de tine.

 7. Matilda says:

  @FotoStefan, nu, nu am avut cum sa ajung. Imi pare rau, dar astept fotografii de la o viitoare mireasa si cu impresii ca sa le pot pune aici.