Mira + Edi

Autor:

O aniversare de nunta pusa extrem de frumos in practica. E drept, recunosc, mi-ar placea ca fiecare cuplu sa aiba o aniversare asa frumoasa. Si nu ar trebui sa se opreasca doar la prima aniversare. Cateva fotografii de familie in fiecare an ar fi binevenite.

Prima aniversare a Mirelei si a lui Eduard a fost fotografiata de Gaspar Norbert.. Fotograful le-a fost alaturi la logodna si la nunta, asa ca au avut timp sa se familiarizeze cu aparatul de fotografiat.
Ati observat buchetul din ridichi? Cat de fain este, asa-i?

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

GasparFoto

Fotografiile au fost facute in Padurea Neagra, la cateva zeci de kilometri de Oradea. La multi ani, Mira si Edi! Multumesc lui Gaspar Norbert pentru fotografiile reusite si pentru o sesiune foto pusa in practica perfect. Gaspar Norbert este din Oradea, dar deschis sa fotografieze nunti oriunde.

Tags: , ,

  1. […] Dragi mirese! Am placuta ocazie sa va informez ca Gasparfoto a aparut pe blogdemireasa.ro cu fotografiile realizate la sedinta foto Aniversarea casatoriei Mirei si a lui Eduard. Acest blog pot sa spun ca e unic in Romania si deosebit de util, deoarece aici poti gasi nenumarate idei moderne si noutati pentru a-ti organiza nunta de vis, deci il recomand calduros in special voua, dragi mirese. De ce? Pentru ca MERITATI !!!:) Pe aceasta cale as vrea sa multumesc redactorilor de la “Blogdemireasa” ca mi-au publicat articolul. Click aici! […]

  2. I says:

    Frumoase poze , professionale , si frumoasa pereche.