Proiect: Invitaţii de nuntă

Autor:

Alegere

Invitaţiile dau tonul nunţii. Pentru multe viitoare mirese, alegerea invitaţiei este un proces dificil şi stresant. Poate o invitaţie simplă şi elegantă? Poate o invitaţie modernă şi colorată? Poate o invitaţie haioasă?

Decizie

Am răsfoit toate cataloagele disponibile la vremea aceea în căutarea invitaţiei perfecte. A invitaţiei care să spună lumii întregi: Ne căsătorim, suntem tineri şi veseli. Nu am găsit nimic care să transmită ceea ce ne-am dorit. Au urmat nopţi lungi de căutări pe internet. Câteva invitaţii drăguţe, dar cuminţele. Deja s-au conturat câteva idei: un font modern şi culori îndrăzneţe. Trebuia să fie roz cu verde.
Totul a decurs natural: idei conturate în Adobe Illustrator şi pregătirea invitaţiei pentru a fi trimisă la o tipografie. Pornind de la această invitaţie, s-au conturat apoi alte idei: buchet roz şi verde, aranjamente florale şi cartonaşele cu numele invitaţilor asortate.

Invitaţia ta cum arată ?

invitatii nunta

invitatii nunta

invitatii nunta

  1. O says:

    Intr-adevar modelul prezentat denota o nota de originalitate! Dar pe cei care nu s-ar descurca sa-si “croiasca” singuri invitatia, ii ajutam noi cu cea mai mare placere 🙂