Promo: Invitatii de nunta – EdenCluj

Autor:

Oana, mireasa din sesiunea TTD de aici, este foarte creativa. Daca nu ati gasit inca invitatii pentru nunta, EdenCluj va sare in ajutor, personalizand invitatiile dupa dorinta mirilor. Trebuie doar sa luati legatura cu ea.
Despre invitatii, asa cum le descrie Oana:
“Invitatiile sunt unicat, realizate dupa tematica nuntii clientului. Sunt printate digital si accesorizate cu diferite elemente: cristale, perle, panglici, pene, foite de aur/argint/cupru, toate aplicate manual. Am incercat sa realizez ceva cu totul diferit de cele ce se gasesc pe piata, sa aduc un strop de culoare si eleganta. In acelasi stil cu invitatia aleasa va oferim si meniuri, place-card-uri, numere pentru mese, etc.
Mostre se pot vedea in Cluj si Bucuresti, dar se pot trimite comenzi in toata tara.”

invitatii de nunta, EdenCluj

invitatii de nunta, EdenCluj

invitatii de nunta, EdenCluj

Pentru mai multe modele, intrati pe www.edencluj.ro.

Tags: , ,

 1. Monica says:

  Buna Matilda,

  Poti te rog sa-mi trimiti si mie contactele celor de la Eden Cluj? Nu reusesc deloc sa deschid site-ul lor si imi plac tare mult invitatiile.

  Merci mult,
  Monica

 2. Oana says:

  edencluj.ro

 3. Raluca says:

  Buna Ziua…. as dori sa imi dati numarul de telefon in care sa va pot contacta referitor la niste invitati de nunta vazute pe site’ul vostru.Multumesc… astept un raspuns.

 4. jewels says:

  I used to be suggested this blog by way of my cousin. I’m not certain whether this post is written by him as no one else understand such designated about my trouble. You’re wonderful! Thanks!