Informatii Lista *Blog de Mireasa*

Ce este Lista *Blog de Mireasa*?

Lista noastra contine furnizori de top, pe care noi ii recomandam cu cea mai mare caldura. Oameni extrem de talentati si profesionisti pe care ii alegem dintre cei mai buni. Lista noastra a izvorat din dorinta de a avea o lista selecta de furnizori, in care cititorii nostri sa aiba incredere deplina si sa gaseasca informatii relevante.

Cum sunt alesi furnizorii pentru Lista *Blog de Mireasa*?

Alegem furnizorii care sunt inclusi in lista noastra printr-un proces foarte selectiv.

Procesul incepe printr-o recomandare – fie de la un cuplu cu care furnizorul respectiv a lucrat, fie de la cineva care cunoaste foarte bine acel furnizor. Nu cautam doar o simpla recomandare, ci un motiv care sa argumenteze convingator de ce acel furnizor merita sa fie in lista noastra.
Pe langa un motiv argumentat, te rugam sa incluzi in email si urmatoarele informatii:
– Nume firma sau furnizor.
– De cat timp lucreaza ca furnizor al respectivelor servicii.
– Date de contact (adresa, numar telefon) unde poate fi gasit furnizorul.
– Adresa site-ului unde vom putea gasi portofoliul furnizorului.
– O scurta biografie profesionala (sau un link catre biografia furnizorului de pe site-ul lui).

Trimite recomandarea ta la blogdemireasa [@] gmail.com.

Apoi, ne vom uita pe portofoliul si experienta acelui furnizor. Fie ca e vorba de o firma de invitatii, agentie sau fotograf, vom studia cu mare atentie ce fel de servicii ofera. Vom cauta informatii suplimentare si vom cere recomandari de la alti furnizori in care avem incredere.

Cand avem incredere deplina in furnizorul recomandat, il vom trece pe lista noastra. Este o lista bazata pe calitatea serviciilor si a profesionalismului furnizorilor inscrisi.

Furnizorii platesc pentru a fi inclusi pe lista?

Pentru ca vrem sa promovam numai calitatea, lista *Blog de Mireasa* este conceputa doar pe baza de recomandari. Furnizorii nu vor plati sa fie inclusi in lista.

Ce se intampla daca am avut o experienta neplacuta cu un furnizor de pe lista?

Facem tot ce ne sta in puteri sa alegem pe cei mai de incredere furnizori. Daca ai avut o experienta neplacuta cu unul dintre furnizorii inclusi pe lista noastra, contacteaza-ne cat mai repede. Vom investiga plangerea si, daca este fondata, vom scoate furnizorul respectiv din lista *Blog de Mireasa*.


Pentru alte informatii, te rugam sa ne scrii la adresa blogdemireasa [@]gmail.com

Inapoi la Lista *Blog de Mireasa*.