Trimite fotografii

Ce fel de fotografii pot trimite pentru publicarea pe blog?

Orice e legat de nuntă! De la câteva fotografii care arată cum a fost ziua nunții, sau sesiunea de logodnă la fotografii cu idei de nuntă – o invitație pe care ai realizat-o, o mărturie interesantă, etc. Căutăm elemente creative în organizarea evenimentului, un cuplu cu personalitate, un loc frumos unde au fost făcute fotografiile pentru a inspira și alte cupluri.

Cine poate să trimită fotografii?

Acceptăm fotografii de la mire, mireasă, agenții de organizare sau fotografi profesioniști.

Cum trimit fotografii?

Trimite un email cu 10-15 fotografii (600 de pixeli în lătime) la blogdemireasa[@]gmail.com. Recomandăm să le trimiți intr-o arhivă zip sau rar.
Scrie-ne numele mirilor și tipul de fotografie (nuntă, logodnă, detalii). Fotografiile trebuie să surprindă atmosfera evenimentului și câteva detalii care au personalizat evenimentul. Pentru fotografiile de nuntă, scrie-ne următoarele informații:
– unde și când a avut loc evenimentul (biserică, restaurant, oraș)
– informații despre rochie, pantofi, costum de mire, flori, aranjamente
– momente importante (tradiții, surprize pentru invitați sfaturi de la cuplu)
– sfaturi pentru viitoarele mirese (buget, etc) și orice altceva ce ne ajută în descrierea evenimentului.
Dacă fotografiile tale sunt de interes pentru cititorii noștri, te vom anunța când le vom publica. Respectăm drepturile de autor și fotografiile vor fi creditate.

Cum iau legatura cu voi?

Adresa noastră de e-mail este blogdemireasa[@]gmail.com.

Cum devin sponsor?

Am făcut acest blog din pasiune pentru nunți, din dorința de a împărtăși informații legate de nuntă și de a ajuta cititorii noștri să își îndeplinească un vis frumos: nunta. Dacă dorești să îți promovezi afacerea pe site-ul nostru, scrie-ne la blogdemireasa[@]gmail.com pentru mai multe informații.

* Ne rezervăm dreptul să restricționam comentarii care nu aduc nici un beneficiu discuțiilor.