Logodna: Anda si Dragos

Autor:

Intram in sezonul de primavara cu o sesiune de logodna deosebita de la PhotoONE. Poate una dintre cele mai interesante. Cu siguranta castiga premiul pentru spectaculozitate (ca tot s-a terminat Oscarul!). Pentru ca este nevoie de cineva foarte talentat sa fotografieze intr-un loc de langa Bucuresti si sa cred ca fotografiile au fost facute pe o insula exotica. Fotografiile de mai jos sunt dovada ca si pe o vreme potrivnica, nu trebuie sa te ingrijorezi.

sesiune logodna

sesiune logodna

sesiune logodna

sesiune logodna

sesiune logodna

sesiune logodna

sesiune logodna

sesiune logodna

sesiune logodna

sesiune logodna

De la Anda si Dragos:


Cand am stabilit sedinta foto, ne-am decis asupra unui loc care sa ne reprezinte pe noi doi. Pentru inceput am crezut ca vremea ne este potrivnica; nori de ploaie se adunau deasupra noastra in timp ce ne indreptam catre locatia, aleasa special pentru acest moment special.
Insa toata aceasta dezlantuire a naturii a fost de partea noastra, creand un decor feeric, si undeva la marginea Bucurestiului, timp de 2 ore, ne-am distrat in fata aparatului de fotografiat sub stropii mari de ploaie si pe un podet subred de lemn, care ameninta ca se rupe la fiecare pas. Au fost in total 5 ore de distractie in care ne-am sarutat, ne-am tachinat, ne-am privit, am ras si am iubit ploaia.

A fost singura noasta experienta ca fotomodele, in care a fost evident ca nu suntem profesionisti, dar in final avem niste fotografii superbe pentru ca ne iubim si pentru ca acolo a fost cineva (PhotoONE), care au stiut perfect cum sa surprinda momentul.

Multumesc lui Marius pentru fotografii. Daca vreti sa vedeti si nunta Andei si a lui Dragos, intrati aici.

Dragi cititoare, de 8 martie, va dorim o primavara insorita si plina de bucurii!

  1. Monica says:

    Woow, superbe fotografiile! Felicitari fotografului si mai ales Andei si lui Dragos.