Sesiunea foto de logodna

Autor:

Cred ca la inceput sesiunea foto de logodna era cu totul diferita fata de ce este astazi. Probabil proaspetii logoditi mergeau la un studio foto pentru cateva fotografii care sa marcheze momentul. Sau poate acele fotografii erau folosite pentru anuntarea casatoriei, in ziar. Ceva similar cu fotografia de mai jos.

fotografie de logodna din 1924
Sursa foto

Acum sesiunea de logodna a devenit un prilej excelent pentru a ramane cu un set de fotografii ce definesc relatia voastra. O locatie interesanta, recuzita haioasa si multa distractie definesc o sesiune de logodna reusita.

Cateva idei pentru alegerea unei locatii pentru sesiunea foto de logodna

Cred ca este important ca locatia aleasa sa fie potrivita pentru voi si in concordanta cu personalitatea voastra. Poate fi si un loc ce are valoare sentimentala, cum ar fi restaurantul unde ati avut prima intalnire sau sala de dans unde luati impreuna lectii de salsa sau barul vostru preferat unde mergeti in fiecare saptamana cu prietenii. Sunt doar cateva exemple 🙂

Sesiunea de logodna reprezinta o buna oportunitate de a incorpora pasiunile voastre. O sesiune ce are ca tema filmul sau serialul vostru preferat (serialul Mad Men este o excelenta sursa de inspiratie).

sesiune logodna cu tematica mad men
Sursa foto

Viitorul sot este pasionat de masini ? Foloseste-te de asta pentru sesiunea foto!

sesiune foto masina de epoca
Sursa foto

Fotograful vostru va veni cu idei de locatii dar este bine sa ii dati o mana de ajutor si sa veniti si cu propunerile voastre.

Ce sa imbrac pentru sesiunea de logodna

Daca ai stabilit locatia pentru sesiunea foto, urmatorul lucru la care trebuie sa te decizi este garderoba. Hainele trebuie sa fie in ton cu locul ales si sa reflecte personalitatea voastra. Este important sa te simti bine si sa fiti confortabili in hainele pe care le purtati.

De asemenea este foarte important ca amandoi sa va imbracati potrivit. Nu este indicat sa alegi o rochie de seara iar el pantaloni scurti si tricou. Probabil acesta este un caz extrem dar am vazut fotografii in care cei doi nu s-au pus de acord in aceasta privinta si nu cred ca da bine deloc 🙂

Ce sa eviti in alegerea hainelor: culori stridente, modele ce distrag atentia sau haine transparente sau care lasa sa vada piese de lenjerie intima.

Fiecare cuplu are un stil aparte asa ca lasati hainele pe care le alegeti pentru sesiunea foto de logodna sa reflecte stilul vostru.

Sesiune foto de logodna noaptea
Sursa foto

Fiti increzatori si zambiti mult !

Tags: , ,

  1. Vlad Cosmin says:

    Imaginile ca si prima afisata sunt esenta fotografiei!