Concurs, mare concurs!

Autor:

Dragi doamne si viitoare doamne, avem un concurs mare pentru voi cu un premiu absolut minunat! Premiul consta intr-o sesiune foto gratuita oferita de Studio8mm. Sesiunea foto se va desfasura in stilul Trash The Dress (TTD). Alta ocazie mai buna de a imbraca rochia de mireasa (in afara de ziua nuntii) nu exista.

Am scris ce poti castiga, iar ca sa participi e foarte simplu. Intai, trimite acest articol sotului tau sau viitorului mire. Glumesc, dar sa stii ca si el trebuie sa fie prezent in ziua in care se va tine sesiunea foto. Iata regulile:

Conditii de participare

Semeni cu Merryl Streep? Sotul sau logodnicul este fan Steven Seagall? (Nu trebuie sa stie sa se bata ca el!) Daca da, citeste mai departe.

Pentru a participa, trimite un email cu subiectul “Sesiune TTD cu Studio8mm” la office@studio8mm.ro. Trebuie sa incluzi in email urmatoarele lucruri:
– O fotografie cu voi doi.
– Cateva cuvinte cu motivul pentru care va doriti sa castigati
– Cateva idei (cat mai traznite!) despre cum ai vrea sa se desfasoare sesiunea (minim 3). Poti intra pe site-ul www.studio8mm.ro pentru a vedea stilul abordat in sesiunile TTD.

Ce vei primi?

– O sesiune foto gratuita impreuna cu Studio8mm .
Vor fi trei fotografi profesionisti prezenti si un cameraman pentru documentarea sesiunii.
– Un DVD cu fotografiile realizate.

Alte lucruri importante pe care trebuie sa le stii

– Premiul consta intr-o sesiune Trash The Dress in Buzau, la Vulcanii Noroiosi. Sesiunea foto se va tine la o data stabilita de comun acord cu Studio8mm.
– Termenul limita de participare este 1 mai 2010.

Data de 1 mai este termenul limita pentru inscrieri. Sesiunea foto se va tine la o data stabilita de comun acord cu Studio8mm, dupa ce a avut loc nunta cuplului castigator.

– Pot participa miresele din 2009 sau 2010.
– 3 cupluri finaliste vor fi alese de Studio8mm. Dintre acesti finalisti, cuplul castigator se va stabili in urma unui vot public pe blogdemireasa.ro. Votarea va dura o saptamana.
– Doar o inscriere pe cuplu va fi luata in considerare.
– Sesiunea foto va fi subiectul unui articol pe blogdemireasa.ro
– Cuplul castigator va fi contactat pe e-mail. In cazul in care cuplul castigator nu va raspunde, urmatorul cuplu desemnat in urma voturilor va fi declarat castigator.
– Valoarea premiului este de 500 de euro. Premiul nu se acorda in bani.
– Cuplul desemnat castigator va suporta cheltuielile personale de transport la locul de desfasurare a actiunii.
– Toate drepturile de autor asupra fotografiilor realizate la acest eveniment raman in proprietatea Studio8mm. Toate fotografiile realizate de catre Studio8mm sunt protejate de legea drepturilor de autor.
– Cuplul castigator este de acord ca fotografiile realizate in ziua evenimentului sa fie publicate, aratate altor clientii, afisate pe alte site-uri in scopuri de promovare, fara ca beneficiarii (cuplul castigator) sa aiba orice pretentie financiara.

Acestea fiind scrise, eu va urez mult succes!

concurs TTD cu studio8mm

concurs TTD cu studio8mm