Lista *Blog de Mireasa*

Autor:

Probabil ca exista zeci de liste cu furnizori de nunta pe internet. Insa, suntem convinse ca nu vei gasi nicaieri o lista ca a noastra – o lista selecta cu furnizori dintre cei mai buni. Realizata intr-un spirit altruist (furnizorii sunt inclusi pe aceasta lista doar dupa ce au fost recomandati de catre cineva si au fost atent selectati de noi). Da, este o lista subiectiva, pentru ca alegem dintre cei mai buni. Este o lista cu cei pe care ii preferam si pe care ii recomandam cu caldura, fiind convinse ca daca vei alege pe cineva din lista noastra, vei primi toata atentia cuvenita. Nu toti pe cei care ii vei gasi in lista sunt foarte cunoscuti. Dar vrem sa iti aratam ca alaturi de nume sau firme foarte cunoscute, exista oameni extrem de talentati care se vor dedica total nuntii tale.
In aceasta lista vei gasi oameni pe care ii apreciem pentru profesionalismul lor si a caror munca ii recomanda. Doar asa putem sa fim sincere pe acest blog.

Daca vrei sa stii cum alegem furnizorii, citeste aici

Pentru ca lista este “in constructie”, vrem sa auzim si de la tine. Daca ai lucrat cu cineva care te-a impresionat cu adevarat, asteptam recomandarea ta!

Lista o gasesti in meniul de sus, in dreapta, langa contact. Sau aici:
http://www.blogdemireasa.ro/lista-blog-de-mireasa/

Mihaela & Matilda