Nuntă la munte: Oti & Ancu

Autor:

Am primit un email de la Silvia de la bysergio.ro şi m-am bucurat ca un copil în faţă unei cutii cu bomboane de ciocolată. Silvia a fost drăguţă să îmi atragă atenţia asupra unei nunţi cu oameni veseli şi foarte frumoşi. O nuntă de vară, cu detalii superbe realizate de miri şi care s-au îmbinat armonios cu natura. O încântare pentru noi.
In momentul în care veţi vedea fotografiile, veţi dori să va fi aflat acolo, respirând aerul curat de munte şi să va fi bucurat alături de Oti si Ancu.

De la părinţi:“La 120 km de Arad , într-o pustietate, în care primul vecin e la 3 km (locaţia nunţii a fost OK,sper să nu-şi stabilească domiciliul acolo). Vreau să va spun că a fost nevoie să pregătim totul, inclusiv să amenajăm terenul . Ce să mai spun de montarea umbrarului când datorită vântului unii dintre cei care ţineau de pânza simţeau că urcă cu parapanta fără să vrea.Totul a ieşit bine şi invitaţii s-au simţit relaxaţi şi f lejeri. De altfel, Sergiu a avut inspiraţia să nu posteze toate pozele în care sunt surprinse activităţile sportive şi timpul de relaxare .Să nu uit “cornitele” lui Silvia şi Sabrin cu care s-au înarmat pt a-i destinde pe miri .Cele 3 zile cât a ţinut nunta au fost o reuşită.”

Mulţumim Silviei şi lui Sergiu pentru fotografiile frumoase. Oti & Ancu, vă dorim să sărbătoriţi fiecare zi la fel de frumos precum a fost nunta voastră!

Nunta la munte

Nunta la munte

Nunta la munte

Nunta la munte

Nunta la munte

Nunta la munte

Nunta la munte

Nunta la munte

Nunta la munte

Nunta la munte

Nunta la munte

Nunta la munte

Pentru a vedea mai multe fotografii de la această nuntă, dar şi o sesiune TTD deosebită, intraţi aici.

  1. Lidia says:

    De obicei vorbesc mult, imi exprim sentimentele cu usurinta. Cand am dat de fotografiile astea…cuvintele au ramas mute. Nu e prea greu sa realizezi cat de deosebiti sunt oamenii care au participat la minunatia asta. Cat suflet si cata imaginatie au pus in a alcatui aceasta poveste, sau cu cat entuziasm fotograful a surprins episoade dintr-un…basm, in varf de munte. Mi se pare dificil de descris sentimentul cu care te lasa descoperirea unor astfel de fotografii, pe un site… Jos palaria pentru initiativa de a sustine o asemenea arta!