Costume pentru miri

Autor:

O festivitate de tipul Golden Globes Awards este un prilej pentru actori de a beneficia de sfaturile armatelor de stilisti, consultanti, designeri si haine dintre cele mai alese.
De cele mai multe ori, pe barbati nu ii observa nimeni (daca nu au un simt al umorului exagerat si se prezinta in trening, asa cum am vazut niste poze de la o nunta ruseasca). Atat timp cat au un costum frumos, care pica bine, atunci se considera ca sunt pregatiti.
Pentru miri, astfel de ceremonii pot fi si o sursa de inspiratie. De exemplu, am vrut neaparat ca mirele meu sa poarte papion. L-am convins cand i-am aratat una din fotografii cu un actor celebru la nu stiu ce premiu.

Daca inca nu ati ales costumul pentru mire, poate fotografiile de mai jos vor fi o sursa de inspiratie. Cautati fotografii si de la alte ceremonii.

costume miri, inspiratie

costume miri, inspiratie

costume miri, inspiratie

Sursa foto: www.yahoo.com.

Si o fotografie cu mirele meu, cu un costum de la Agnes Toma.

costume miri, inspiratie

  1. idei interesante si mai ales placute in pozele de mai sus. Totusi astfel de evenimente sunt si prilejul unor situatii care sfideaza logica: actori celebri cu vestimentatie asigurata de stilisti celebri intr-o costumatie inadecvata, de multe ori de prost gust. ( Kate Moss sau Winona sunt doar cateva vedete care au imitat penibilulul undeva in trecut )