Despre flori, fete …si baieti :)

Autor:

Stiti emisiunea Bridezilla de pe Euforia? Well…este totul foarte real atunci cand iti organizezi singura nunta! Sunt foarte multe detalii de luat in calcul si in plus, daca fericitul castigator al unei mirese pe cinste seamana cu un rac (un pas inainte, doi inapoi), vei avea foarte multe batai de cap. Dar nu-i asta o problema. Tragi aer in piept, sanii inainte, fundul in spate…si la lupta!

Dupa ce am ales restaurantul, ceea ce a fost relativ usor, am inceput cautarea unui fotograf si a unei formatii care sa ne in…cante invitatii. Si cu fotograful a fost usor pentru ca Razvan s-a oferit cu mare drag sa ne reaminteasca si peste ani cum a fost la nunta noastra.

Ne-am sters sudoarea de pe frunti si acum doua weekenduri ne-am facut curaj (mai mult el decat mine) si am mers la un targ de nunti. Dezamagiror, as putea spune, pentru ca oferta era foarte saracuta. Cu toate astea, acolo am intalnit niste oameni minunati care se ocupa cu aranjamente de flori. Gabi Damian si Andreea Petrescu ne-au “agatat” la targ cu o invitatie la sediul lor si cu promisiunea unor aranjamente de neuitat. Am fost duminica urmatoare la ei si am vorbit cam doua ore si jumatate despre tot felul de flori, culori si alte lucruri frumoase si mi-au inspirat foarte multa incredere. Mai mult decat atat i-am cerut lui Gabi sa ne recomande o formatie care sa cante muzica internationala si populara si fost foarte dragut sa ne sfatuiasca in acest sens. Asta este chiar o poveste simpatica dar o sa va mai povestesc in alta zi…

Am ales aranjamente cu flori de primavara pentru ca nunta va fi pe 15 Mai. Buchetele vor avea liliac, lalele, orhideea si tot felul de flori minunate. Am pus pe lista urmatoarele: aranjamente de masa, aranjament prezidiu (masa mirilor adica a noastra), buchet de mireasa si de nasa, lumanari pentru cununie, cocarde (ce cuvant urat!) pentru cavalerii de onoare, nas si parinti, corsaje pentru domnisoarele de onoare, aranjamente pentru masina, aranjamente pentru mesele de cocktail, artificii, meniuri pentru mese si place carduri. Bine ca am rezolvat-o si pe asta! Ne auzim curand!

Raluca